Home » Uncategorized » Cresco Car Premium

Cresco Car Premium

R_K_by_Kurt-F.-Domnik_pixelio.de_Kjører du mye bil og ønsker å spare penger på bensin eller diesel? Da finnes det en egen gruppe kredittkort for deg, populært bare kalt for «bensinkort». Cresco Car Premium er et kredittkort som havner i denne produktkategorien, og det er et produkt fra den norske storbanken DNB. Cresco-merkevaren har flere ulike kredittkort med forskjellige bruksområder, men for dette kredittkortet er det altså drivstoffbonus som gjelder.

Effektiv rente og kredittgrense

Med kredittkortet Cresco Car Premium følger en effektiv rente på hele 32,9 prosent, noe som er svært høyt. Det gjør at det alltid vil være en dårlig idé å handle ting på avbetaling med dette kredittkortet, rett og slett fordi at totalkostnaden vil bli så stor. Derfor egner Cresco Car Premium seg bare for den disiplinerte brukeren som betaler tilbake den kreditten han har brukt innen den rentefrie perioden er over. Videre så er den maksimale kredittgrensen på 100 000 kroner, noe som skulle holde for de aller fleste.

Låneeksempel

15 000,- o/12 mnd. Totalt 17 208,-

Bonuser, rabatter og cashback

Med kredittkortet Cresco Car Premium så handler alt om rabatter og cashback. Kredittkortet har som navnet skulle tilsi naturligvis en fet bensinbonus, som du kan lese mer om i neste avsnitt. Men det stopper ikke der – for Cresco Car Premium har også såkalt ekte cashback. Du får nemlig tilbake 1 prosent av summen du handler for i alle butikker over hele verden, uansett bransje! Det er heller ikke noe maksbeløp her, så du kan spare så mye du vil igjennom ett år.

Cresco Car Premium gir deg også tilgang til omfattende rabatter, blant annet på overnatting hos Scandic, rimeligere parkering på Oslo Lufthavn og avslag på leiebil over hele verden. De fleste rabattene er relaterte til bil- og ferie.

Bensinkort

Cresco Car Premium er et av de bedre bensinkortene på markedet, ettersom du kan spare penger uansett hvilken bensinstasjon du velger å fylle tanken hos. Bonusen er på 3 prosent, noe som med dagens bensinpriser gir en innsparing på rundt 0,45 øre/literen. Du kan spare maksimalt 1500 kroner per år med bensinbonusen, men det er uansett mer enn de fleste nordmenn kjører.

Forsikringer

Cresco Car Premium har ikke reiseforsikring inkludert. Gjeldsforsikring kan kjøpes mot et tillegg i prisen.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • God og allsidig bensinbonus
  • Høy kredittgrense
  • Cashback og rabatter

Ulemper:

  • Meget høy effektiv rente

Vilkår

  • Du må være minst 20 år gammel for å søke.

Nøkkeltall

Korttype: VISA
Effektiv rente: 32,9%
Aldersgrense: 20 år
Rentefri tid: 45 dager
Kredittgrense: 100 000 kr
Minibank: 30 kr + 1%
Uttak i bank: 75 kr + 1%
Valutapåslag: 1,75%
Årsavgift: 0 kr
Adm.gebyr: 0 kr
Varekjøp: 0 kr
Faktura:  45 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekkgebyr: 65 kr
Cashback: Ja
Rabatt: Ja
Drivstoffrabatt: Ja
Reiseforsikring: Nei

Kontaktinformasjon

Epost: Kontaktskjema
Adresse: Kundeservice
7483 Trondheim
Telefon: 815 22 040