Home » Uncategorized » VIP Credit Card

VIP Credit Card

BMC_club_V.I.PNøkkeltall:

Effektiv rente: 22,90%
Rentefri tid: 50 dager
Kredittgrense: 100 000 kr
Årsavgift: 0 kr
Administrasjonsgebyr: 0 kr
Varekjøp: 0 kr
Uttak i minibank: 0 kr
Uttak i bank: 0 kr
Faktura: 35 kr/0 kr (e-faktura)
Overtrekksgebyr: Ikke mulig
Valutapåslag: 1,75% (utland)

Fordeler:

  • Massevis av rabatter og fordeler
  • 100 prosent gebyrfritt
  • Gratis inngang på norske utesteder
  • Forsikringer inkludert i kortet

Ulemper:

  • Ingen spesielle ulemper

Vilkår:

  • Søkeren må være minst 23 år gammel
  • Du må ha en årsinntekt på minst 150 000 kroner
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger

Låneeksempel

Effektiv rente på 22,90%, kr 15 000 o/12 mnd, totalt kr 16 744.

Om VIP Credit Card

end-of-year-bonusVIP Credit Card er et norsk kredittkort som tilbys i samarbeid med yA Bank. Det er et kredittkort som passer midt i blinken for deg som ønsker å føle deg eksklusiv, ettersom det gir adgang til en rekke «VIP»-fordeler og rabatter som den vanlige dødelige ikke kan få tak i. Kredittkortet ser også eksklusivt ut, og vil ta seg bra ut i lommeboka til de aller fleste. Allerede når du drar kortet for første gang, så vil du innen noen få dager motta en diger velkomstpakke i posten til en verdi av drøye 1000 kroner.

Blant fordelene som ligger i VIP Credit Card, så finner vi rabatter på 10 til 50 prosent på alt fra utesteder til restauranter og spaavdelinger rundt om i landet. Du kan få gratis inngang på kjente utesteder, og kortet er samtidig hundre prosent gebyrfritt. Det betyr at du kan reise utenlands og gjøre uttak i minibanker uten å betale noe ekstra for det. Samtidig blir både du og hele reisefølget forsikret dersom du betaler minst halvparten av reisen med det aktuelle kredittkortet.

Videre så tilbyr VIP Credit Card deg hele 50 dager med rentefri betalingsutsettelse. Det betyr at du ikke betaler renter på utnyttet kreditt før det har gått knappe to måneder. Den nominelle renten er for øvrig på 20,8 prosent, mens den gjeldende effektive renten er på 22,90 prosent. Maksimal kredittgrense for VIP Credit Card er på 100 000 kroner, og man kan søke om å utvide denne kredittgrensen når man har vært kunde en stund.